Pinksterweekend perikelen

Afgelopen pinksterweekend hadden we ons jaarlijks campeerfeestje in de tuin en wei. Met ca 50 volwassenen en kinderen, allemaal met tentjes.
De trampoline was een grote hit bij de kinderen, onze paarden waren minder enthousiast. Toen het ook nog ging onweren kregen Shaseera en Irma het op hun heupen en gingen heel hard heen en weer rennen in de bak. Na een paar minuten was het voor Irma wel weer klaar, maar Shaseera kon er niet meer mee ophouden. Ze bleef uiteindelijk heen en weer draven langs het hek, zelfs toen we de trampoline hadden verplaatst naar het weiland van de buren.
We hebben met haar gelopen, haar laten eten (hooi wilde ze wel af en toe) maar niets hielp echt.
Uiteindelijk hebben we Teuntje erbij gehaald en zijn met beide paarden gaan werken. Geloof het of niet: stresskip nummer 1 Teuntje kreeg haar uiteindelijk een beetje bij de les. ’s nachts heeft Shaseera zelfs even bij de stallen staan eten. De volgende ochtend stapte ze weer heen en weer langs het hek van de bak en deden de andere paarden erg chagerijnig tegen haar. Toen ik ze allemaal in de wei zette was het over en zag je Shaseera met de minuut meer ontspannen.