Lesdag Angela Remie in Ede

Dinsdag 6 augustus was Angela Remie, ridder in de Academische Rijkunst, in Ede voor een lesdag.
Er waren 8 combinaties, waaronder ik met Mr. Jameson.
Mijn les stond in het teken van het laten zien van mijn huiswerk, waaronder het lichter maken van mijn hulpen. Het oefenen heeft zijn vruchten afgeworpen en we hebben deze keer met Angela wat betreft grondwerk de hulpen te verkleinen van het aantikken als hulp, nu naar het aanleggen van de zweep en in de beweging van het paard in de gewenste richting te bewegen.
Rijdend hebben we gewerkt met het rijden puur op zit, zonder fysieke hulpen. Dit is precies waar ik naartoe wil! Mr. Jameson deed geweldig zijn best en het waren heerlijke lessen!
Het was een prettige sfeer met leuke mensen waardoor de dag voorbij is gevlogen.
Marion Albas heeft deze dag bijzonder goed georganiseerd, voor oktober staat er bij haar weer een nieuwe lesdag met Angela op de planning!