Clinic Bent Branderup september 2016

Een bijzonder stressvol, maar ook enorm leerzaam weekend met Bent Branderup.

Om te beginnen een poging voor de longetest die jammerlijk mislukte. Lief commentaar was wel dat hij ziet dat ik het kan en dat het paard het kan, maar dat hij het helemaal wil zien en vooral dat ik het ‘NU’ moet kunnen laten zien. Hij benadrukte dat ik moet zien dat ik het gevoel van een test laten zien moet loslaten en het als training moet zien, waarbij de leerling aan de leraar laat zien waar ze mee bezig zijn. Dat dit nou toevallig in een choreografie gebakken zit zodat hij echt alle elementen te zien krijgt. Een leerzame ervaring dus…aan de bak!

Die middag was Jamie behoorlijk gestressed (liever gezegd: ik was zenuwachtig en Jamie reageerde daar op) maar het lukte gelukkig om de spanning om te zetten in heel mooi werk:

https://youtu.be/5rOhVHR42-E

Op zondag lukte het beter om samen in contact te blijven bij het werk aan de hand en hebben we gefocussed op renvers en de schoolhalt.

We hebben genoeg huiswerk mee om mee aan de slag te gaan!

  • Welkom op de website van Meerpaard. U kunt bij mij terecht voor het Rechtrichten van ruiter en paard en de Centered Riding methode. Het welzijn van paard en ruiter, veiligheid en plezier zijn de drie belangrijkste kenmerken van (paardrij)lessen bij MeerPaard.

  • Recent nieuws

  • Categorieën